Monday, December 13, 2010

guling-guling sampai terbaring


guys. sila check out this tumblr. NOW ! seriously akan buat korang ketawa tak abis.






totally genius la weh owner tumblr ni. dia mahu memperkenalkan scene melaya yang cool habis yang boleh dibanggakan oleh setiap masyarakat kat melaya ni. even bagi aku tumblr ni boleh mengaibkan orang. tapi inilah sebenarnya scene kat melaya. inilah hakikatnya yang menunjukkan bahawa tahap IQ kat melaya ni boleh dikatakan belum lagi mencapai 80% ke atas. sendiri buat sendiri makan. bila dah malu jangan nak salahkan orang. aku nak sangat jumpa owner tumblr ni. mintak turunkan sikit ilmu dia kat aku. LMAO!



yaw man ? WTH ? baru balik tahlil ?

5 comments:

aRaN said...

hahahahhaa...

aran follow cni :)

xFRDSx said...

thanks aran. :P

NatalianaRidz said...

cm bodo je dak nihhh.. bg hempok je kple otak dye.

xFRDSx said...

haha. seriously out of my head this guys. freakin badass.

Syam Van Deanvar said...

hahahaha..
jambu bro tapi senget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...