Wednesday, January 12, 2011

Kek Plant vs Zombie

cool la all of the cake kat bawah ni. bertemakan PC game Plant vs Zombie. for sure yang buat kek ni mesti kipas susah mati game tersebut. LOL. jom kita survey kek-kek kat bawah ni.











serius kreatif bagi orang yang buat kek-kek kat atas ni. thumbs up for them ! by the way, im looking forward for this at cake my next birthday. mana nak cari ? mana ada jual. LOL

4 comments:

iDeaL cRazEe said...

sah yg zombie xde sape nk mkn...hahaha =)

xFRDSx said...

haha. comel sangat. aku tak sampai hati nak makan. haha

Amiey White said...

lapar cake pulak pagi2 ni...
tapi yang ni rasa x sanggup lak makan lol

xFRDSx said...

tak sanggup makan ke ? ye ye je amiey ni. entah2 habis licin kalau bagi amiey cake macam ni. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...