Sunday, January 2, 2011

Buffered Earnings masih zero ?


lately aku ada terbaca entry tentang nuffnang. pasal buffered earning (BE). i think this one absolutely serious. the reason why nuffnung has give you nothing on your account. sekian lama aku berblogging ni. this is the first time aku dengar cerita tentang BE ni. there is some reason. nuffnang. kenapalah anda tidak inform awal-awal. kalau aku tahu la rules ni semua. for sure aku tak buat dalam blog aku.


ini dia reason kenapa BE anda masih kosong.
  1. Mengandungi video dari YouTube
  2. Ada unsur pornografi
  3. Mengandungi unsur cetak rompak seperti lagu yang anda letak di blog anda.
  4. Berunsurkan politik
  5. Ada unsur perkauman



for sure kelima-lima sebab kat atas ada dalam blog aku. no wonder la BE aku masih kosong.
tidak mengapa. jika anda mahukan kempen buffered earning singgah ke blog korang, silalah jauhi kelima-lima perkara di atas.



6 comments:

lavender harum wangi said...

owh ea? baru tau.. thanx telinga~ :D

xFRDSx said...

no biggie LHW !

Amiey White said...

yeke?
terima kaseh selamat x de huhu

xFRDSx said...

good. then. kita kena hati-hati if nak post sebarang entry.

she jirah said...

ala, no wonder lah sampai sekarang x dapt BE.
blog saya ada letak video dari youtube.

NAZRUL AHMAD said...

`saya rasa ada letak video dari youtube...patut la buffered kosong ja.;-(xda makna pun dapat 7 buffered..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...