Sunday, February 6, 2011

Cinta Itu Buta

totally mess up gila hidup aku lately. LOL. ( wth ? )


guys. this one absolutely betul bila korang sendiri fikirkan balik. first love ? nahh. aku percaya dalam ratio 10:1 first love korang adalah cinta monyet. certain people saja yang mampu bertahan dengan cinta pertama. aku sendiri lost di tengah jalan. ROFL.



betul sangat la kan bila tengok semua ni. by the way. jangan jadi limau perah.


4 comments:

Amiey White said...

yg pergi biarkan . amiey nya cinta pertama pun x menjadi :(

btw daus... meh3 kat amiey ni

lavender harum wangi said...

bila kapel means kita cinta ke? aku xtaw cinta tu apa? =,=

AyinAyob said...

cool perspective tentang love lah dude. ngan gambar yang sangat comel tu kan :)

xFRDSx said...

amiey : chuck kan ada :P
LHW : thats why i said "cinta itu buta"
ayin : thanks :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...