Monday, March 15, 2010

hey hey hey !





assalamualaikum. hye guys.

sory ah lame tak update blog. haha. berat je tgn ni nk taip pnjang2. bkan ape. sejak menjak da ade facebook ni. 24 7 asekk facebook je. haha. no more myspace. so long and gud bye myspace. haha. kire nye aku da jd ahli facebookers. haha. tom tom. bungkus la myspace ko tu. haha.

aku rase aku rindu kat sorang budak tu. ntah. sejak menjak ni. aku suke dengar lagu SEPI. bes gile lagu tu. habis da mane hardcore aku ni. hehe. ade je hardcore aku ni. cume kdg2 je suke dengar lagu jiwang. layan sorang2. woii budakkk. aku rindu ko la. haha. tak pe. nnt aku call ko ok. :)

byk gak peristiwa yg aku lalui sejak aku tak update blog ni. antare nye :

program bakti siswa kat gelang petah. di mane aku dpt family baru. hehe. dpt jumpa kwn2 dr kolej2 ypj yg lain.

jalan2 ke kl. jumpa buah hati. yg mase tu jgk aku buka semua rahsia aku. ntah la. ade org tak dpt terima semua. tp aku redha je la. nak wat cam ner. aku harap aku dpt kwn dgn org tu cam dulu.

pertandingan futsal. haaa. ni yg latest. baru2 ni la. budak2 kos aku. sains komputer. wat pertandingan futsal tertutup kat dewan KBS di larkin. team aku dpt no3. hehe. kalah dgn team iqbal kat semi final. tak pe bal. lain kali aku kalah kan team ko. hehe. da la kalah. kaki aku cramp plak tu. nasib2. tp aku rilex je. hehe.

tu je la aku rase peristiwa penting dlm hidup aku baru2 ni. hehe. kalo ade lg nnt aku rajin2 update ye. ngeh2.


*sigh

ntah la. aku rase cam friendship dlm umah sewa aku ni da tak cam dulu. skrg ni aku rase cam sume da lain. masing2 dgn hal sdri. tp tak pe la. asal kan diorg bhgia suda. aku tak kaco derang. derang tak kaco aku. itu suda memadai. :)

haaa. ni aku selit kan pic2 yg aku rase utk tatapan korang. tgk ni. hehe.


haa. ni la family angkat aku. hehe. yg baju oren tu mak angkat aku. yg tgh tu nenek angkat aku. yg lg tu makcik angkat aku. yg kecik2 tu adik2 angkat aku. hehe. rindu kat derang. ;(


haaa. dak ni la yg membuatkan program anak angkat tu jd meriah. haha. tanpe kite org. program tu skema je. haha. dr kanan. atok, aku, akasha. yg cangkung tu nanang. derang dr kolej komuniti. miss u guys. :))



haaa. ni pic mase ajar dak2 skola wat jadual kelas. haaa. aku jd instructor beb. hehe. bengang, malu, gagap, gigil. tu la yg aku rase time ajar dak skola tu. hehe. pic ni tgh pose dgn atok yg gile2. hehe. :))

pic tonggeng2 ni sblum gerak blik jb. hehe. cam mls plak nk blik time. tp nak wat cam ner. da tiba mase. kene blik jgk. hehe. ;p


haaa. pic ni plak time pertandingan futsal tertutup. hehe. ni la team aku. barisan dn tu staf2 ypj. yg belakang tu team aku. hehe. dpt tempat ketiga. kalah dgn team iqbal. chaip! tggu ko iqbal. haha.


haaa. ni tgh bincang2 psal strategi dgn eton ketika perlawanan. berhasil kot strategi aku. eton dpt 2 biji gol. haha. bagus2. tak sia2 eton main team aku. haha.


pic ni memg berdedai. (berdedai= power. haha) thnks to am coz snap pic ni. time memg aku sepak spenuh hati. hehe. nk tau ape jd pas tu. tgk pic bwh ni. sob2


adehhh. sedih time ni. injured plak. adoiii. cramp seh. first time. pas aku sepak tu la. terus kejang. adoiii. sakit2. gile ah. even aku injured tp ramai yg nk tlg aku. haha. thnks kpd mereka yg tlg aku. korang memg sporting. hehe.


pic ni plak selepas pertandingan tu abes. staf ade hajat ajak lwn. haha. kite org on je. tp malang nasib kite org. kalah. haha. tapi tak pe. thnks kpd staf2 yg join. korang memg sporting. lg2 puan asnida. merangkap pengarah itp ypj. sggup turun pdg utk join same. :)


itu je la pic mase futsal. ade byk lagi gmbr. tp mls nk upload. pape pon. jutaan terima kasih pd yg menjayakan pertandingan futsal DDC. :))

untuk menutup entry kali ni. aku selitkan beberape pic yg aku rase cam bes je. hehe


haaaa. ni la ahli rumah sewa jln hijau muda. bes dpt kwn cam korang. byk yg kite da lalui bersame2. lapar same2. haha. cam ner la kalo da berpisah nnt. bosan je. syg korang ah.


haaa. ni bkan gf aku. pic ni aku dpt mase on9 facebook. aku tgk pic ni cumel gile. tu yg aku save pic ni. hehe. kpd tuan pic ni. sory ea. ko cute ah. tp ko lg tua dr aku. haha.







so tu je la entry utk kali ni. pas ni nk try focus kat study. pejam celik da smpai bulan 3 da. bulan 5 da exam. adehhh. da tak bleh main2 lagi da. da nak masuk sem 5 da. kpd kwn aku yg da lame tak jumpe tu. aku rindu korang ah. lg dak batu pahat tu. hehe. so. jumpe lg kat entry akan dtg. ntah lg 3 bulan or berbulan2. haha. ok guys. assalamualaikum.




p/s ; bes la cite alice in wonderland. rase cam jd dak kecik skjap. hehe.

4 comments:

Nurul Fifi Amalina said...

tang mane la pompuan tu cute? gedik je aku tgk! hahahahahaha

xFRDSx said...

ala ko ni. aku grab kat fb aku la. jgn la ckp gedik. sedih aku. :( cute kot. hehe

xFRDSx said...

emm. ye la. :(

Nurul Fifi Amalina said...

haha. geli je nak sedih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...